Alulról minden másképp látszik, ám felülről még az sem.

Periszkóp

Periszkóp

Beharangozó 33

2020. február 10. - Periszkóp

Blogunkat egy közös hiányérzetünk hozta létre. Megalkotója az a Takács András, aki a Szabad Magyarországért Mozgalom című honlapot is létrehozta 2006-ban és működtette 2017 májusáig, mindaddig, amíg „szorgalmas kezek” meghekkelték azt.

A honlap profi és műkedvelő alkotók írásait jelentette meg, a politikai elemzéstől a glosszáig, a sporttémáktól a versekig- novellákig, de a blog gerincét legfőképp a társadalmunkat leginkább foglalkoztató kérdésekkel, problémákkal foglalkozó témák adták. Az írások senki ellen nem irányultak, de szót emeltek a butaság, a rosszindulat és a csalfaság ellen, függetlenül az elkövetők politikai hovatartozásától. Mert az oktalanság és a hazugság pártsemleges.

A meghekkelt blog 11 évig működött, 350-400 szerző 5301 írását tette közzé, ami egy szellemi kordokumentum a népi-nemzeti, konzervatív-liberális felfogású nemzettársaink tollából. A blogon keresztül osztottuk meg egymással a véleményeinket, egymást gazdagítva, erősítve a többieket a hitükben. Ezen tevékenység révén ismeretségek, barátságok szövődtek, így lehettem magam is barátja a blog megalkotójának, Takács Andrásnak.

Ezt a hagyományt szeretné folytatni a Periszkóp, felhívva a tisztelt Olvasó figyelmét, hogy a szélesebb körű érdeklődésre számot tartó írásával tiszteljen meg bennünket!

Legyen Ön is alkotótársunk, legyen olvasója, egyben írója az elektromos újságunknak!

Jó szórakozást, hasznos eszmecserét kívánok a Blog szerkesztője, Takács András nevében is:

Dr. Vinczeffy Zsolt

 

A blog megnyitható:  periszkop.blog.hu címen.

Levelezési cím: ta@szmm.hu vagy takacs.andras36@gmail.com

Csak a szeretet épít Otthont és Hazát!

A bejegyzés trackback címe:

https://periszkop.blog.hu/api/trackback/id/tr1515467558
süti beállítások módosítása