Alulról minden másképp látszik, ám felülről még az sem.

Periszkóp

Periszkóp

USA: Út a pokolba

2023. augusztus 02. - Periszkóp

usa_a_vilag_ura.jpg

 Az Amerikai Egyesült Államok első számú globális hatalomként a Demokrata Párt vezetése alatt gyarmattartóként kezeli szövetségeseit. Módszereiben „modernizált” bolsevik és náci eszközökkel próbál rendet tenni az általa felépített szemétdombon.

Legutóbbi aljassága már a magyar kormánynál is kiverte a biztosítékot. Közel egy millió amerikai- magyar kettős állampolgárságú nemzettársunk adatait követelte. A kormány jogosan és helyesen ezt megtagadta. Erre jött a vízummentességi retorzió. De miért kellene nekik az amerikai magyarok magyarországi adatai? Azt már tudjuk, hogy Amerika szeme mindent lát és mindent tudni akar.

Élek a gyanúperrel, hogy a magyar választásokba akar hatékonyan beavatkozni, hogy milyen eszközzel, arra számtalan példát lehetne felsorolni, akár csak az „arab tavaszt” vagy a „kijevi Majdant” említsem.

Joe Biden adminisztrációja egy neki tetsző vazallus kormányt akar Magyarországon, ezért mindenre képes, a pénz és a véráldozat nem számít, amennyiben nem a saját népét kell a vágóhídra küldeni. Ilyen egy terrorista nagyhatalom.

 

Takács András

A bejegyzés trackback címe:

https://periszkop.blog.hu/api/trackback/id/tr2618184949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása